PERSONVERNERKLÆRING

 

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://rasmusogverdensbesteband.no

Rasmus og verdens beste band er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Tegninger og navn

Hvis du laster opp bilder til nettstedet og du har krysset av at tegningen kan vises, kan disse bli vist på nettsiden. Vi vil også legge ut navn og alder når det er naturlig.

Kontaktskjemaer

Vi har et kontaktskjema på Booking siden, siden bruker informasjonskapsler slik at den husker navnet

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Rasmus og verdens beste band bruker Google Analytics for å registrere og analysere anonymisert statistikk for besøk på våre nettsteder. For hver side du besøker, lagres opplysninger som dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du gikk videre til, hvilken nettleser du benytter etc.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen opplyninger vi har om deg.

 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du laster opp tegning og navn blir disse lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi skal kunne ta kontakt med deg hvis vi ser at tegninger blir aktuelle ved senere anledninger.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.